Jó lenne...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „Derecskei Lse - Hajdúnánás”

Mint ahogy már említettük, csapatunk egy sormintát követ tavasszal! Minden egyes győzelmünket egy vereség követte és jó lenne ezen változtatni.

 

Erre, a következő esély Derecskén adódhat, de a sikeres szerepléshez, még a Monostorpályi SE elleni játékunktól is több kell. Ősszel hazai pályán sikerrel vettük a Derecske elleni mérkőzést, azonban azon a találkozón sem az igazi arcunkat mutattuk. A három pontot akkor zsebre tettük,viszont a mutatott játék hagyott kívánnivalót maga után.

A tavaszi szezonunk, már az elejétől kezdve hektikus! Sima győzelmeket, meglepő pontvesztések követtek. Erőnléti gondokkal nem küzdünk, játékban kellene előrébb lépnünk.

Mint ahogy mondani szokták: Minden rossznak egyszer vége szakad! És ez miért ne történhetne meg most hétvégén, idegenben. A hazaiak is kezdtek már jobban ettől, a 15. forduló óta lejátszott öt mérkőzésen, mindössze 5 pontot szereztek. Egyedül a Hosszúpályi SE ellen diadalmaskodtak eddig, a másik két pontjukat , a DASE illetve a Kaba elleni döntetlenjeiknek köszönhetik.

Az biztos, hogy ők is a jobb folytatás reményében lépnek pályára de számunkra is nagyon fontos lenne egy újabb győzelem. Az önbizalmunknak biztos hogy jót tenne és a helyzetünket is megszilárdíthatnánk valamelyest.

A Derecskei csapat, ilyen mutatókkal vár minket:

7. Derecskei LSE  20 mérkőzés  9 győzelem  3 döntetlen  8 vereség  44:36-os gólarány  30 pont

Legjobb góllövőik: Papp Ádám 8 illetve  Sólyom Máté 7 találattal

Számunkra jókor jött a múlt heti győzelem, ennek köszönhetően, így fest eredménysorunk:

5. Hajdúnánás-Flexo 2000 FK 20 mérkőzés  11 győzelem  2 döntetlen  7 vereség  40:20-as gólarány  35 pont

Legjobb góllövőink: Újvári Zsolt  13 illetve Csizmadia Csaba 6 góllal

Mindent összevetve: Két azonos képességű csapat mérkőzését  láthatják majd a mérkőzésre kilátogató szurkolók, az igazat megvallva, három esélyes a derbi, de mi bizakodóak vagyunk.

A felnőttekhez hasonló szituáció vár ifjúsági labdarúgóinkra is. A tavasszal hasonló eredményeket elérő csapatok között , a pillanatnyi forma dönthet.

A találkozók kezdési időpontja: 2017.04.01.  Derecske

U-19: 13:30

felnőtt: 15:30

A találkozókon, a Török Zoltán, Bodnár Tamás, Tóth Tamás játékvezetői hármas fog közreműködni.

Reméljük, csapataink sikerrel veszik majd az április első szombatját és győzelmeknek örülhetnek majd szurkolóink!

Hajrá Hajdúnánás!!