Ha nehezen is,de...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Nem ment könnyen, de a jobb helyzetkihasználás most három pontot ért!

 

A napos idő ellenére, a szél volt az elsődleges ellenfél, mellyel meg kellet küzdenie a mérkőző feleknek. Csapatunk nehezen lendült bele a játékba, a  kiesés elől menekülő vendégek, helyzetekig is eljutottak ekkor. A félidő felére felébredt csapatunk és ekkor már mi is jeleztük, hogy a pályán vagyunk. Ennek első jele az volt, amikor egy ügyes elfutás után( melyet az ellenfél játékosa "hatástalanított" kézzel a 16-oson belül), a vezetést is megszereztük. A jogosan megítélt büntetőt, Papp Renátó váltotta gólra. Ezek után, inkább mezőnyjáték folyt, helyzetek ,helyzetecskék mindkét oldalon adódtak.

A második 45 perc is hasonló játékot hozott. Kiegyenlített játék folyt a pályán, de a találkozó rendes játékidejének a végén, Kiss Lajos gólja, a megnyugtató  különbséget jelentette számunkra.

Mindent összevetve: El kell hogy ismerjük, a játék még mindig nem volt az igazi. Egy döntetlen szagú mérkőzésen, a jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetjük a fontos három pontot.

Ami biztos, ellenfelünknek a mutatott játék alapján, a szezon végére nem lesznek kiesési gondjai!

Eredmény:

Hajdúnánás GB. FK–Monostorpályi SE 2–0 (1–0)

120 néző. Vezette: Hajdú I. (Forgács K., Seres L.)

Hajdúnánás: Péntek A. (Cservák T.) – Kovács M. (Félegyházi Z.), Juhos L., Kondora K., Kiss L., Tömöri A., Fodor T., Zsuga Á., Fodor J. (Tóth T.), Takács Á., Papp R. (Csizmadia Cs.)

Edző: Daróczi Péter.

Monostorpályi: Szabó A. – Nyilas J. (Bodnár L.), Patka J., Tóth A., Jávorszky J. (Kiss G.), Nyilas Sz.(Tapoti J.), Bereczky B., Cseke B. (Bodnár I.), Gellért M., Dorogi Gy., Lakatos Zs. (Kokas B.)

Edző: Kaszás János.

Gól: Papp R., Kiss L.

Jók: Mindenki, illetve Bereczky B. Kiállítva: Bodnár I.

Ifi: 6–0.

Daróczi Péter: – Nehéz héten vagyunk túl. A játékunk hagy még kívánnivalót maga után, de győzelmünkhöz egy percig nem fért kétség. Irreális időjárási körülmények között, jól felkészített csapattal találkoztunk, de ez a győzelem úgy kellett nekünk, mint falura a villany. Nagyon sok sikert kívánok a Monostorpályi együttesének!

Kaszás János: – Két kiegyenlített félidő volt, az első félidőben inkább a Nánás uralta a játékot, a második félidőben inkább mi domináltunk. Egy jogos büntetővel megszerezte a hazai csapat a vezetést, nekünk nem sikerült gólt szerezni. Nem sikerült azt a lelkes játékot nyújtanunk, mint az előző három fordulóban.

További eredmények:

Nyíradony VVTK–Nagyhegyes KSE 0–0

Hosszúpályi SE–Berettyóújfalui SE 0–1 (0–0)

Gól

Nagy Sz. (ög)

 

 

 

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.01.28. 19:30 Flamingo KLC - Levelek SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 757 vendég böngészi