Vereséget jósoltak!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Az elmúlt hetekben mutatott játékunk nem mindig volt meggyőző,ezért nem meglepetés, hogy a mi mérkőzésünkre megadott tipp, melyet a hajdubiharifoci.hu oldal jóvoltából láthatunk, nem a csapatunk pontszerzését ígéri.

A találkozónkhoz fűzött érvelés a következőket tartalmazza:

 

HAJDÚNÁNÁS GB. FK - MONOSTORPÁLYI SE

"Én a Portugál-Magyarország meccsre is kettest raktam. Tudom vakmerőség. Itt is kettest rakok. A Kettő együtt nem rossz szorzó."

És ha őszinték akarunk lenni, akkor ennek most van egy kis alapja. A polgári csapat ellen lejátszott mérkőzés sem volt fergeteges, majd a Dorogon elszenvedett vereségünk is rámutatott hibáinkra. Ismerve edzőnket, abban biztosak lehetünk, hogy mindent megtesz majd csapatunk azért, hogy itthon tartsa a fontos pontokat.

Ez nem lesz egyszerű feladat, hisz mostani ellenfelünk, villámrajtot vett tavasszal, a megszerezhető 12 pontból, kilencet már magukénak tudhatnak. Elvérzett ellenük a Hosszúpályi, a Kaba és a bajnoki arany egyik várományosa, a Debreceni EAC is.

Ezzel szemben csapatunk, egy sormintát hozott össze a 15. forduló óta. A győzelmet vereség követte, majd ugyanezt a párosítást még egyszer "összehoztuk". Ha ezt követni akarjuk, akkor most GYŐZELEMBEN bízhatunk.

Ellenfelünk, ilyen mutatókkal érkezik hozzánk:

14. Monostorpályi SE 19 mérkőzés  4 győzelem 2 döntetlen  13 vereség  25:44-es gólarány 14 pont

Legjobb góllövőik:  Bodnár István 9 illetve  Tóth Attila 5 találattal

Csapatunk még mindig tartja az 5. pozíciót, de vetélytársaink, már látótávolságon belül vannak.

5. Hajdúnánás-Flexo 2000 FK 19 mérkőzés  10 győzelem  2 döntetlen  7 vereség  38:20-as gólarány  32 pont

Legjobb góllövőink: Újvári Zsolt 13 illetve  Csizmadia Csaba 6 találattal.

Mindent összevetve: Ahhoz, hogy ma sikert érjünk el, az elmúlt hetek játékához képest 100%-os fordulatot kell bemutatni. Mi ebben reménykedünk és egy győzelemmel a tarsolyban, egy kis levegőhöz jutnánk.

Utánpótlás szinten is hasonló a kép, a 4. helyezett hazai csapatnak mindenképp győzelmi esélye van, a 14. pozícióban elhelyezkedő Monostorpályi SE fiataljaival szemben.

A mérkőzések kezdési időpontja: 2017.03.26.

U-19: 13:00

felnőtt: 15:00

A találkozókat, a Hajdú Imre, Forgács Krisztián, Seres László játékvezetői hármas fogja levezényelni.

Reméljük, a szeles, de napsütéses idő sok szurkolót invitál majd a Fürdő útra és az időjárás mellett, csapatunk is megörvendezteti a kilátogató nézőket!

Hajrá Hajdúnánás!!!

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.01.28. 19:30 Flamingo KLC - Levelek SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 708 vendég böngészi