Pont nélkül...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „hajdúdorog-hajdúnánás”

Nem sikerült pontot szerezni a megyei "El Clásicon"!

Csapatunk az első hazai találatig uralta a játékot, helyzeteket teremtettünk, sőt még a kapufát is eltaláltuk, birtokoltuk a labdát. Azonban  a hajdúdorogi találat átírta a mérkőzés menetét. A hazai vezetés, érdekes körülmények közt esett, de ezek után, merőben más mérkőzés következett. A dorogi alakulat beállt védekezni és ezzel a betömörült védelemmel csapatunk már nem tudott mit kezdeni. Sőt, ellenfelünk, a második játékrészben is eredményes tudott lenni, így el kell hogy ismerjük, megérdemelt győzelmet arattak hazai környezetben. Lelkesedésben és a mai nap, helyzetkihasználásban mindenképp felénk nőttek.

Ahhoz hogy legyen esélyünk a dobogó közelében maradni, az elkövetkező időkben ettől sokkal több kell majd. Keseregni a mai napon nem szabad, hisz jövő hét végén, újabb kemény megmérettetés vár csapatunkra. A tavasszal már kilenc pontot gyűjtő Monostorpályi sem tűnik könnyebb feladatnak, mint a mai találkozó!

Eredmény:

Szövetkezetek SE–Hajdúnánás GB. FK 2–0 (1–0)

350 néző Vezette: Szűcs L. (Pocsai G., Kertész F.)

Hajdúdorog: Tóth Z.– Iván K., Dálnoki Zs., Juhász T., Balla K. (Szabó Z.), Simicsku I. (Pogácsás J.), Papp J. (Bak I.), Pogácsás J., Gurbán A., Harsányi Z. (Kiss A.), Franczel P. (Francel R.)

Edző: Juhász Bertalan.

Hajdúnánás: Tömöri A.– Fodor J., Juhos L. (Szarka I.), Kondora K., Cservák T., Csizmadia Cs. (Kovács M.), Fodor T. (Péntek A.), Tóth T. (Félegyházi Z.), Mile M. (Takács Á.), Zsuga Á., Papp R. (Kiss L.)

Edző: Daróczi Péter.

Gól: Juhász T., Dálnoki Zs.

Jók: Mindenki, a mezőny legjobbja Juhász T., illetve senki.

Ifi: 1–0.

Juhász Bertalan: – Történelmi pillanatnak lehettünk ma tanúi, hiszen mióta visszakerültünk a megyei I. osztályba, a Hajdúnánás csapatát most először sikerült legyőznünk. A siker kulcsa az volt, hogy egységesek, motiváltak, fegyelmezettek tudtunk maradni és kontráinkból veszélyes ziccereket, helyzeteket sikerült kialakítani. A mai győzelemhez szükség volt még azokra az emberekre is, akik kilátogattak a mérkőzésre és buzdították a csapatot. Köszönjük nektek! További sok sikert a Nánásnak! Hajrá Dorog!

Daróczi Péter: – A szomszédvári rangadón remek időjárási körülmények között, egy jól felkészített ellenféllel találkoztunk. Jól kezdtük a mérkőzést, helyzeteink megvoltak, aztán egy egyéni hiba (vitatott gól) megpecsételte a sorsunkat. Talán ha holnap reggelig játszunk, akkor sem rúgtunk volna ma gólt. Gratulálok a Hajdúdorog csapatának, megérdemelten győztek! Nagyon finom volt a vacsora, köszönjük szépen e nemes gesztust! Sok sikert kívánok nekik a folytatásban!

További eredmények:

DASE–Hosszúpályi SE 5–2 (4–0)

Gól

: Kiss L., Varga V. (2), Nahhas R., Kovács M., illetve Olajos G., Bagi T.


Téglási VSE–Nyíradony VVTK 0–2 (0–1)

Gól

: Kiss I., Furó Zs.

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.01.28. 19:30 Flamingo KLC - Levelek SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 711 vendég böngészi