El Clásico

Nyomtatás PDF

A Hajdúnánás csapata a nyáron jól erősítő Nagyhegyes gárdáját látta vendégül, a megyei első osztályú futballegyletek vasárnapi fordulóján.

A szomszédvárak futballszerető lakossága, ezt a párosítást várja a legjobban, egy-egy szezonban.

Folyamatos "rivalizálás"történik a két város között, ennek egyik állomáspontja lehet, a vasárnap délután megrendezendő "El Clásico" .

Ez a a mérkőzés, a haon.hu oldalát is megihlette és a városunk csapatát trenírozó Daróczi Péter, ily módon vezette fel a derbit:

 

Bunkerfutball kizárva

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez az összecsapás csak egy a sok közül, ám ugyanúgy készülünk, mint a többi bajnokira – kezdte a beszélgetést Daróczi Péter, a Hajdúnánás trénere. – Nyilván magasabb lesz a találkozó hőfoka, de a legtöbb játékosom már pályára lépett korábban ilyen rangadón. A nánási gárda mindenhol támadni akar, ezen a felfogásunkon a hétvégén sem változtatunk majd. Helyzetünket csupán kisebb sérülések és egy eltiltás nehezíti. A tavaszi idény során egy vereség mellett kétszer győzedelmeskedtünk, reményeim szerint a mérlegünkön a következő fellépés során tudunk javítani. Nincs okom panaszra az eddigi teljesítményünk miatt. Rendkívül egységes az alakulat, minden labdarúgó becsülettel teszi a dolgát, így nem meglepő, hogy örömmel dolgozom a klubnál.

forrás: haon.hu

Nézzük, milyen mutatókkal rendelkeznek a mérkőző felek:

A Hajdúdorog, tavasszal mindenből egyet "szerezve", a tabella 12. helyéről várja a folytatást.

- a lejátszott 18 forduló alatt, 5 győzelmet, 3 döntetlent és 10 vereséget értek el. Ezen mérkőzéseken, 22-szer találtak az ellenfelek kapujába, míg a kapott gólok száma 41. Ez a teljesítmény, 19 pontot ért

Legjobb góllövőik: Simicsku István 5 illetve Dálnoki Zsolt és Szabó Zoltán 4-4 találattal

Csapatunknak, a tavasszal lejátszott mérkőzéseikből, két találkozón győztesként és csak egyszer kellett vesztesként elhagyni a zöld gyepet.

Az eddigi 18 forduló mérlege:

18 mérkőzés  10 győzelem  2 döntetlen  6 vereség  38:18-as gólarány  32 pont

Legjobb góllövőink: Újvári Zsolt 13 illetve Csizmadia Csaba 6 góllal

Az előjelek, valamint a pillanatnyi forma azt mondatja velünk, ennek a mérkőzésnek mi vagyunk az esélyesei. Ahhoz hogy jól szerepeljünk, a harcosságnak és a megfelelő koncentráltságnak mindenképp meg kell lennie játékunkban. Ha ez adott, akkor nincs mitől tartanunk!

Utánpótlás csapatunknál is hasonló a helyzet. A tabella második helyét elfoglaló nánási legények szeme előtt nem is lebeghet más , mint a győzelem.

A találkozókon, a Szűcs László, Pocsai Gergő Tamás, Kertész Ferenc játékvezetői hármas fog közreműködni.

Reméljük sokan elkísérnek bennünket és biztatásuk mellet,megszerezzük a fontos bajnoki pontokat.

Hajrá Hajdúnánás!

 

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2018.12.10.. 19:30 Flamingo KLC - Geszteréd Futsal

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 73 vendég böngészi