Újabb 3 pont!

Nyomtatás PDF

A vártnál gyengébb játékot bemutatva, Fortuna kezét fogva, egy gólos győzelmet arattunk a jó erőkből álló Hajdúsámson felett.

Az elmúlt hetek után, tegnap nem kényeztették el játékosaink a kilátogató nézőket. Rengeteg technikai hiba, enerváltság jellemezte játékunkat a 90 perc folyamán. Pontatlan passzokat, kevés futást lehetett felfedezni "játékunkban". Ha Tömöri András nem fog ki jó napot, akkor már az első félidőben eldőlhetett volna a mérkőzés sorsa és ez sejteti, hogy nem a mi javunkra. Sajnos a második félidő sem hozott érdemi változást, de ami pozitívum, hogy nagyon gyenge játékkal is győzedelmeskedni tudtunk.

Eredmény:

Hajdúnánás GB. FK–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 2–1 (1–0)

127 néző Vezette: Puskás Z.(Gáti Cs., Forgács K.)

Hajdúnánás: Tömöri A. – Takács Á., Fodor J., Berán B., Juhos L., Kondora K., Csizmadia Cs., Fodor T., Tóth T.(Péntek A.), Zsuga Á.(Cservák T.), Papp R.(Kiss L.) Edző: Daróczi Péter.

Hajdúsámson: Bíró T. – Bacskai A., Mertin L., Halász Z., Molnár Á.(Biri B.), Mertin D., Béke F., Kubán Z., Szabó B., Gyöngy T.(Csatári D.), Dávid T.(Varga S.) Edző: Halász Zoltán.

Gól: Csizmadia Cs., Tóth T., illetve Bacskai A. Jók: Tömöri A., Csizmadia Cs., Tóth T., illetve Béke F., Kubán Z. Ifi: 1–1.

Daróczi Péter: – A mérkőzésen szerencsével tartottuk otthon a három pontot, mi sem mutatja jobban, hogy a kapusunk volt a mezőny legjobbja. Enerváltan, rossz felfogásban is győzelmet tudtunk aratni, ami mutatja a csapat erejét és, hogy Fortuna a mai napon mellettünk állt. Külön köszönöm, hogy Tóth Tomi első felnőtt gólját szerezte, illetve Jámbor Gábornak, akinek megígértem, hogy a csapat nyerni fog a mai napon. Ő tudni fogja, remélem, hogy mire gondoltam. Sok sikert kívánok a folytatáshoz a sámsoni csapatnak!

Halász Zoltán: – A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget, igaz ezzel nem megyünk sokra. Az utolsó három fordulóban az életünkért kell küzdeni, remélem, ezt mindenki átérzi. Gratulálok a kulturáltan futballozó Hajdúnánásnak!

További eredmények:

Hosszúpályi SE–Sárrétudvari KSE 3–0 (0–0)

Gól:

Bencsik A., Bagi T., Purguly E.

 


DASE–Téglási VSE 7–0 (1–0)

Gól:

Varga V. (4), Jeney D., Kovács M., Horváth P.