Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Kapcsolódó kép

Augusztus elején indítjuk!

Az új szezonra való felkészültségünket, edzőmérkőzések lejátszásával ellenőrizzük.

Sajnos, az eddig magunk mögött hagyott két mérkőzésen, nem a szebbik arcát mutatta csapatunk. Igaz erre magyarázatot adhat az a tény, erősen tartalékosan szálltunk harcba soros ellenfeleinkkel szemben. A felkészülési mérkőzések sorát, a ma este rendezendő, Debreceni EAC - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK mérkőzéssel zárjuk. Nem lesz könnyű menet,hisz a debreceni alakulat az NB III- as bajnokságra készül.

Bővebben...
 
Kapcsolódó kép

Újabb vereség!

Sajnos a második mérkőzésünkön sem tudtunk győzelemnek örülni!

Egyéb elfoglaltságok miatt, ismételten tartalékos kerettel utaztunk soros ellenfelünkhöz és a góllövés terén már előre léptünk, de védekezésben még van hova fejlődnünk.

A jól erősítő borsodi alakulat ellen, kifejezetten gól gazdag "vízilabda" eredményt értünk el.  A mai találkozó rámutatott azokra a hibáinkra , melyet a közeljövőben mindenképp orvosolni kell majd. A támadás vezetésünk még csak-csak működött, de sajnos hátul is gólképesnek bizonyultunk.

Igaz ez a koncentrálatlanság még betudható annak a ténynek, hogy a felkészülés első heteiben jár csapatunk!

A keretünk is képlékeny még, vannak megkeresések játékosaink iránt, így történhet még változás!

Tények:

Sajószöged - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK    8-5

Góljainkat: Kiss Lajos (2), Gyöngy Tamás (3) szerezte

Következő edzőmérkőzésünket, ha minden igaz, augusztus 2-án a Debreceni EAC csapatával játszuk.  Pontos kezdési időponttal még nem tudunk szolgálni.

Addig is edzések és reméljük a következő fellépés már meghozza a várva várt győzelmet is. Bár talán az eddigi legnehezebb fellépésünk következik a felkészülési mérkőzések sorában.

Hajrá Hajdúnánás!!

   
Kapcsolódó kép

Nem indult...

Nem indult jól, felkészülési mérkőzéseink sora!

Az első megmérettetésen, a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megye, megye II-es osztályába kieső Ibrány SE volt az ellenfél!

A tavaly még megye I-es alakulat, az azonnali visszajutást tűzte ki célul, ezért a megye II-es viszonyokhoz képest, komoly erősítést vitt véghez. Több ismert és akár az NB III-at megjárt játékos kötelezte el magát a vendéglátókhoz, így a kissé tartalékos csapatunk, komoly ellenállásba ütközött.

A heti két edzés  mellett, ez volt az első fellépésünk és elmondható, hogy játékosaink fáradtabban léptek pályára. Az első 45 percben még jól tartottuk magunkat, sőt pontrúgásaink is veszélyesek voltak. Sajnos támadásvezetéseink nem jártak sikerrel, gólt nem lőttünk. Gólt így is láthatott a kilátogató közönség. Egy hazai akciót sikeresen vittek végig az ibrányi játékosok, így egy gólos hátrányba kerültünk a félidő végére.

A második félidőben is a hazaiak domináltak főleg. Mi próbáltuk frissíteni csapatunkat, azonban a fásultság látszott keretünkön. Sajnos ekkor már többször odaértek kapunk elé a hazai támadók és négyszer még mattolták védelmünket és utolsó mentsvárunkat, "kapusunkat".

Azonban elkeseredésre nincs okunk, ez csak egy felkészülési találkozó volt. A komoly terhelésen átesett csapatunknak lesz még lehetősége a javításra. Ezt, már a hétvégén meg is tehetik, hiszen szombat délelőtt, a Sajószöged otthonába látogatunk majd. Ez a találkozó sem ígérkezik könnyűnek, elmondások szerint, a Borsod megyében vitézkedő hazai csapat is jelentős vérfrissítésen esett át!

Eredmény:

Ibrány SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  5-0  (1-0)

A mérkőzésen, egy újabb arccal találkozhattunk! Edzéseinket látogatja, Vígh Levente,aki a Diósgyőr, Debreceni L.A. valamint a Hajdúböszörményi TE korosztályos csapatait erősítette eddig.

Következő "fellépésünk:

2017.07.29.  szombat,   10:00-tól

Sajószöged - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

   
Kapcsolódó kép

Érmeseink!

Ez az év is hozott számunkra dobogós helyezést!

A Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  utánpótlás csapatai közül,  az U-19-es korosztály ért el olyan eredményt, mely a végelszámolásnál a harmadik helyet eredményezte.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „futball edzés képek”

Megkezdtük!

Ismét labdarúgóktól volt "hangos", A Nagy Norbert Sportközpont!

Bővebben...
   

105 éves szülinap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Olvasók!

Ma 105 éves a Hajdúnánás Futball Klub, bár ezidő alatt nyilván több neve is volt, ez a lényegen nem változtat.

Már az utolsó mérkőzésünk óta tervezem, hogy megírom ezt a cikket, de a születésnap ténye, és egy lelkes miskolci Pártoló Tagunk aktivitása is kellett, hogy végre leüljek a billentyűk elé.

Tehát elsősorban szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki a 2016/17-es évadban hozzájárult a hajdúnánási futball működéséhez, tekintet nélkül arra, hogy ez a segítség milyen formában nyilvánult meg.
Megkísérlem összeszedni (nem feltétlenül fontossági sorrendben), hogy kiknek mondok köszönetet a Hajdúnánás FK nevében:

Hajdúnánás Város képviselő-testülete, polgármestere (Szólláth Tibor), akik anyagilag és a pálya gondozásával, fejlesztésével összefüggő feladatok kapcsán is pozitívan álltak hozzá a klub működésével kapcsolatos kérdésekhez;
A Magyar Állam (kormány) és az M

LSZ, akik a Társasági adós támogatás rendszerének megteremtésével és fenntartásával gyakorlatilag lehetővé tették/teszik, hogy a hajdúnánási játékosok mindenfajta hozzájárulás nélkül, színvonalas körülmények között készüljenek, eddzenek, versenyezzenek.

Névadó szpozorunk a Flexo-2000 Kft., amelynek vezetője (László Tibor) évek óta önzetlenül támogatja a hajdúnánási labdarúgást;
Nyakas András, Pajkos Ferenc, Orosz László, ifj. Pajkos Ferenc, akik szintén sokat segítettek céljaink elérésében;
Hriczkó András, pártoló tag, aki lehetőségeihez mérten mindent megtesz, hogy támogassa a hajdúnánási labdarúgást (a második bekezdésben Róla volt szó; felajánlásáról a későbbiekben még írni fogok);

Tóth László, aki egész évben mellettem (sokszor helyettem) állt a csapat mellett elemző, kritikus labdarúgóként, edzőként, szervezőként;

Edzőink: Bálint Tivadar, Daróczi Péter, Kondora József, Kondora Konrád
Adminisztratív segítőink: Darócziné Krecz Mariann, Jámbor Gábor, Kondoráné Anikó

Fő szurkolóink: a Nánás Front, Szólláth Zoli, Szabó Pisti, ill. akiket név szerint nem tudok felsorolni;
A klub vezetői, tagjai, lelkes segítői (kiemelten Zámbó Géza, Pénzes Imi, Szűcs Ervin, Varga Zsolt, Kacsa, Török Norbi, Puskás Henrik, László Viki, Varga Imre bácsi, Daróczi Zoli, stb ...);
A klub összes játékosa; a Nánási Focisuli Egyesület;

Kócsi Imi, lelkes szpíkerünk, és a Hajdúnánási TV munkatársai
Bocskai Korona (Nánás Holding Zrt.)

Polgárőrök, közmunkások, beszállítóink (itt kiemelném Pálóczi Csabit), stb, stb, stb  ...

Az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága
Játékvezetők, akiknek tűrniük kellett a (sokszor jogos) kritikánkat;

Remélem, hogy senki nem maradt ki, de ha így is lenne, később pótolni fogom.

ÉS A SZÜLINAP: Hriczkó András, miskolci Pártoló Tagunk felajánlott a klub születésnapjára egy labdát, amelyet a DVTK játékosaival aláíratott (!!!):

Ez a labda látható a cikk elején (nem olyan alakú, mint a képen; ezzel a weboldal szerkesztő felülete tréfált meg)

Szeretném ezt a labdát a Hajdúnánás Flexo-2000 FK első mérkőzéséig licitálásra bocsájtani: bármekkora összegért is viszi el valaki, a klub a támogatásról számlát állít ki, és az egyesület alapcéljainak megvalósítására fordítjuk a befolyt összeget.

Egyúttal, hogy megköszönjük Pártoló Tagunk felajánlását, az első hazai meccs kezdőrúgását Ő végezheti el.

Mindenkit megkérek, hogy ossza meg ezt a cikket, mert ezzel egy kattintással a Hajdúnánási labdarúgás sikeréhez járul hozzá.

Szándékaim szerint hamarosan újabb cikkel jelentkezem, ezúttal a 2017/18-as évad terveivel, ill. azzal a néhány hírrel, amely már a következő időszakkal kapcsolatban ismertté vált.

Mindenkinek jó pihenést és kellemes nyarat,

T. Tóth Tibor
elnök

   
Képtalálat a következőre: „U-16 hajdúbihar futball”

Egy győzelem...

Csak három pont, azaz, legalább még egy győzelem kellett volna  az U-16 számára ahhoz, hogy ez a korosztály is éremnek örülhessen. Sajnos ez nem jött össze, így a 12 fővel induló bajnokság ,4. helyét szerezték meg fiataljaink.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „átigazolás”

Átigazolási időszak!

Véget ért a 2016/2017-es szezon a labdarúgók számára, ezzel kezdetét veszi a 2017/2018-as felkészülés és igazolási,  átigazolási időszak , melyeknek az ügyintézése az alábbi időszakokban lehetséges:

1. Amatőr labdarúgók esetében:

-Felnőtt korosztály:

2017.07.01.-2017.08.31. éjfélig

2018.01.15.-2018.02.14. éjfélig

-U6-U19 korosztály:

2017.07.01.-2017.08.31. éjfélig

2018.01.15.-2018.02.14. éjfélig

 

2. Hivatásos labdarúgók esetén:

2017.06.15.-2017.08.31. éjfélig

2018.01.15.-2018.02.14. éjfélig

 

3. Futsal bajnokságban:

-Felnőtt korosztály:

2017.07.01.-2017.08.31. éjfélig

2018.01.15.-2018.02.14. éjfélig

-Utánpótlás korosztály:

2017.07.01.-2017.08.31. éjfélig

2018.01.15.-2018.02.14. éjfélig

 

   
Képtalálat a következőre: „fiatal focisták”

U-14

Szezon végi összefoglalóinkat, a legkisebb korosztályunk eredményeinek bemutatásával indítjuk. Az U-14-es bajnokságban, az NFSE segített ki minket, ezt a korosztályt ők adták teljes egészében.

Bővebben...
   

Utánpótlásunk eredményei!

Mint ahogy említettük, először az elmaradásainkat próbáljuk bepótolni!

Első körben, az eddig még nem közölt utánpótlás eredményeinket tekinthetik meg szurkolóink.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „hajdúnánás fk”

Véget ért!

Péntek délután,a Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  számára is véget ért a 2016/2017-es futball szezon.

Csapatunk, az előkelő 5. helyezést érte el, mely a több hátráltató tényező mellett, elismerendő teljesítmény. Játékosainknak, munkahelyi elfoglaltsággal, iskolai kötelezettségekkel, komoly sérülésekkel, edzőcserével,tanulmányi utakkal,mind-mind meg kelletett hogy birkózzanak. Ezen dolgok mellett, tényleg nem rossz szereplés ez az ötödik  pozíció.

Megköszönve mindenkinek, játékos, edzői stáb, vezető, és nem utolsó sorban, szurkolóinknak az egész éves hozzáállást, most egy hónap pihenő következik a megyei labdarúgásban.

Felkészülésünk kezdete, július közepére tehető, addig a háttérben folyik majd a "munka"!

A szezon befejeztével, több játékosunk is a távozás gondolatával kacérkodik. Amennyiben ez a sajnálatos dolog megvalósul, pótlásukról  mindenképp gondoskodni kell.

Szeretnénk  elérni azt a következő évadra, hogy az itt maradó játékosok mellé, hazai, vagy a szűkebb értelemben vett környékbeli futballistákból, egy ütőképes keretet tudjunk verbuválni. Reméljük, ez nem jelent majd nagy játékos mozgást, de a felkészülést, már a teljes kerettel szeretnénk elkezdeni.

Ami biztos, szurkolóink a nyáron sem maradnak hírek nélkül!

A felkészülésről, edzőmérkőzésekről, a megszokott módon tudósítunk, mint ahogy a játékos keretet érintő változások is felkerülnek később a honlapra.

Ezek mellett, a különböző korosztályainkról is olvashatnak majd, és további érdekességek is megtekinthetőek lesznek a későbbiekben.

Addig is mindenki számára jó pihenést kívánunk!

Hajrá Hajdúnánás!!!

 

   

10. oldal / 90