Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Kapcsolódó kép

Nehezen indult!

Ma délután a tabellán elfoglalt helyezések alapján, a kötelező győzelmek kategóriájába tartozó mérkőzés elé néztünk.

És ahogy ilyenkor lenni szokott, elég nehézkesre sikeredett az összecsapás.

 

Igaz az első félidőben a széllel szemben kellett megoldanunk a támadás vezetést, mely nem sikerült teljes mértékben. A vendég gárda sem adta könnyen meg magát, szívós védekezéssel és néhány  kontratámadással jelezte, hogy ma meg kell küzdeni a pontokért. Sajnos az első felvonásban mi sem tudtunk felnőni a feladathoz, kialakított helyzeteink elhaltak a Hosszúpályi kapuja előtt, így maradt a 45 perc után a 0-0-ás eredmény.

Szerencsénkre a folytatásban hamar jött a nánási találat. Egy beívelés után Gyöngy Tamás tudott eredményes lenni. Ezzel megindította a hazai gólgyártást. 10 perc elteltével Polgár Gábor egy kapu előtti kavarodásnál eszmélt a leghamarabb, góljának köszönhetően megnyugtató lett előnyünk. A második félidő ezen részében a szél hathatós közreműködését is kihasználva, már több veszélyes helyzetet tudtunk kialakítani. A 77. minutumban Szilágyi Ákos is feliratkozott a góllövők közzé. Találata egy végletekig kijátszott akcióból született. Szinte a középkezdés után szépített az ellenfél. Egy vendégtámadást szabálytalanul tudtunk csak megállítani a 16-oson belül, jutalma büntető lett. Tatár Eduard élt a lehetőséggel,előnyünk kettőre olvadt.  A mérkőzés végén megadtuk ellenfelünknek a kegyelemdöfést.Egy perccel a mérkőzés vége előtt szabadrúgáshoz jutottunk, melyet Kovács Gergő végzett el és helyezte azt a Hosszúpályi kapujába.

Mindent összevetve:Egy gyengébb első félidőt produkáló csapatunk, a második 45 percre magához tért és magabiztos győzelmet aratott egy jól küzdő ellenféllel szemben. Az biztos, hogy jövő héten nem engedhetünk meg magunknak egy gyenge periódust sem, hisz az utóbbi hetekben egyre biztosabb játékot produkáló Hajdúszoboszlóhoz látogatunk.

Eredmény:

Hajdúnánás FK–Hosszúpályi SE 4–1 (0–0)

100 néző. Vezette: Jánvári T. (Percze Zs., Vadon T.)

Hajdúnánás FK: László T. (Tóth D.)–Zsuga Á. (Cservák T.), Csatári D., Rőth A., Perényi R., Kiss L. (Fodor J.), Gyöngy T. (Kovács G.), Kondora K., Kiss A., Szilágyi Á., Polgári G.

Edző: Daróczi Péter

Hosszúpályi SE: Papp G.–Botos S., Kiss A., Szabó P., Tatár E., Lakatos K. (Varga Cs.), Bagi T., Lábas L., Czibere B., Nagy I., Erdei Z. (Dobi Z.)

Edző: Selyem Nándor

Gól: Gyöngy T., Polgár G., Szilágyi Á., Kovács G., illetve Tatár E.

Jók: Kiss A., Perényi R., Rőth A., Csatári D., illetve mindenki

Ifi: 5–1

Daróczi Péter: Az első félidőben nem találtunk fogást a masszívan védekező és helyenként veszélyes kontrákat kivitelező Hosszúpályi ellen, de a második félidőben rendeztük sorainkat, és magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak!

Selyem Nándor: Ezt a mérkőzést mi veszítettük el, hiszen az első félidő végén 3-4 gólos előnnyel mehettünk volna a szünetre, de ez sajnos ez nem történt meg, mivel kimaradtak a 100%-os helyzeteink. A második félidő elején a Hajdúnánás betalált a kapunkba. Próbáltunk egyenlíteni. Egy újabb pontrúgásból kaptunk gólt. Ezután már csak a szépítésre futotta az erőnkből.

A hétvége további eredményei:

DASE–Hajdúszoboszlói SE 1–3 (1–1)

 

DVSC – II.–DEAC 7–1 (3–1)

 

Derecskei LSE–Nyíradony VVTK 0–2 (0–2)

 


 

Hajdúböszörményi TE–Bocskai SE Vámospércs 5–0 (2–0)

 

Sárrétudvari KSE–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 6–3 (4–0)

 

Berettyóújfalui SE–Hajdúhadházi FK 5–0 (1–0)

 

Kabai Meteorit SE–Monostorpályi SE 2–3 (2–1) 
Kapcsolódó kép

Vasárnapi eredmények!

Ma délután két mérkőzést rendeztek meg, a megye I-es bajnokság 11. fordulójából.

Mindkét összecsapás hazai győzelmet hozott.

Saját pályáján múlta felül a DVSC II ,a Hajdúszoboszló gárdáját és ugyancsak sikerrel vette a mai párosítást a Nyíradony is. Antal István tanítványai, az Igor Bogdanovics által vezényelt Hajdúböszörményt verték meg.

Eredmények:

Nyíradony VVTK–Hajdúböszörményi TE 3–2 (2–1)

Gól:

Vasas T., Szűcs Z., Furó Zs., illetve Barna B., Tóth B.

DVSC – II.–Hajdúszoboszlói SE 5–2 (2–0)

Gól:

Nikitscher T. (2), Molnár M., Nagy K., Damásdi A., illetve Éles Z., Tóth L.

   
Kapcsolódó kép

Meg az első...

A 2018/2019-es szezon első döntetlen eredményét, Monostorpályiban érte el csapatunk.

Sérülésektől tizedelt keretünk jól kezdte a mérkőzést. Zsuga Ádám révén már a 9. percben előnybe kerültünk. Sajnos ezt a mérkőzést sem úsztuk meg kényszerű csere nélkül, hisz a  14. percben ismét kénytelen volt változtatni edzőnk. Bencze Donát ugrott fel védőjével fejelni és a párharcnak ápolás lett a vége. Játékosunk fejsérülése súlyosabbnak tűnt, őt a mentőszolgálat emberei szállították el a helyszínről. A  32. percre már nem csak gól,hanem emberelőnyben is voltunk egy érdekes játékot bemutató hazai csapattal szemben. Sajnos folyamatos játékról nem beszélhetünk a mérkőzéssel kapcsolatban és ez nem csak az első felvonásra volt jellemző, hanem a mérkőzés teljes egészére. Az emberhátrány ellenére a hazaiak elég hamar ki tudtak egyenlíteni, így döntetlen eredménnyel vonultak a mérkőző felek szünetre.

A folytatásban is hasonló mederben  folyt a találkozó. Nem volt szép a játék, inkább a küzdelem dominált és folyamatos játékról ekkor sem beszélhettünk. A kissé kellemetlen stílust képviselő hazai gárda ellen mi sem tudtunk megújulni, így maradt a végére az 1-1-es eldöntetlen eredmény.

Reméljük Bencze Donát sérülése nem súlyos és a jövő hét végén rendezendő Hosszúpályi elleni mérkőzésen már számíthatunk játékára , bár ezt a sort folytathatnánk még egy pár névvel(Fodor, Félegyházi, Tornyai, Jóna,stb.)

Tények:

Monostorpályi SE–Hajdúnánás FK 1–1 (1–1)

200 néző. Vezette: Pál G. (Szabó P., Gyarmati I.)

Monostorpályi SE: Barna L.–Nyilas J. (Rózsa N.), Patka J., Sándor B. (Takács G.), Hegedűs Gy., Nyilas Sz. (Lakatos Zs.), Pataki E., Cseke B. (Bodnár I.), Bereczky B., Tóth A., Kőnig A.

Edző: Kaszás János

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Csatári D., Kiss A., Perényi R. (Cservák T.), Kiss L., Gyöngy T., Kondora K., Bencze D. (Rőth A.), Szilágyi Á., Polgár G. (Kovács G.)

Edző: Daróczi Péter

Gól: Pataki E., illetve Zsuga Á.

Jók: mindenki, illetve mindenki

Kiállítva: Kőnig A. Ifi: 0–2

Kaszás János: Az első félidőben nem kezdtünk jól, és nagyon hamar gólt is kaptunk, de a bekapott gól után átvettük a játék irányítását, és elég sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből sikerült is kiegyenlítenünk, de a kiállítás egy kicsit megfogta a csapatot. A második félidőben tíz emberrel is veszélyes akciókat vezettünk, és közel álltunk a győztes gól megszerzéséhez, de sajnos ez nem sikerölt, így be kellett érnünk a döntetlennel. A Hajdúnánás sérült játékosának mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Daróczi Péter: Minden tiszteletem a játékosoké, akik egy ilyen nincs-hangulatban kiálltak. Sajnos az ellenfél nem hagyott minket focizni. Mi ittuk meg a durva belépők levét, hiszen több játékosom is megsérült. Mielőbbi jobbulást kívánok nekik, és remélhetőleg a labdarúgásnak nem erről kell szólnia, amit ma átéltünk Monostorpályiban.

További szombati eredmények:

Bocskai SE Vámospércs - Sárrétudvari KSE  0-7  (0-6)

gólok: Füleki B., Bajnók I.(2), Vass Á., Szabó T., Kiss Cs., Tóth N.

Hajdúhadházi FK - Kabai Meteorit SE  7-1  (2-1)

gól: Halder P.,Puskás Z., Lakatos L.(2), Szép J., Posta I., Hadházi D. illetve Czidor R.

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E - Berettyóújfalui SE  2-0  (1-0)

gól: Békési D.(ög), Somogyi I.

Debreceni EAC - Derecskei LSE  3-2  (0-0)

gól: Bíró R.(2), Csák Zs. illetve Juhos L.(2)

Forrás:haon.hu

 

   
Kapcsolódó kép

A mai nap pozitívuma...

Mindent elmond a mai mérkőzésről, edzőnk nyilatkozata!

Egy felettébb gyenge napot kifogó hajdúnánási csapat, ha nehezen is de itthon tudta tartani a fontos három pontot. Már a Vámospércs elleni ütközet alatt sem sziporkáztunk, majd a Hajdúsámson ellen is nyögvenyelős volt a játék, de a szezon eddigi leggyengébb produkcióját ma mutattuk be. Még mindig vannak sérültjeink és eltiltott játékosunk is ,így nem volt teljes a keret, de ettől mindenképp többet vártunk.

Szerencsénkre a 37. percben Gyöngy Tamás eredményes tudott lenni és hiába játszott mezőnyfölényben a vendég gárda, lehetőségeivel nem tudott jól sáfárkodni. Maradjunk annyiban, ezt a találkozót gyorsan el kell felejteni és jövő hét végén jó játékkal pontot kell rabolni Monostorpályiból.

Eredmény:

Hajdúnánás FK–Hajdúhadházi FK 1–0 (1–0)

50 néző. Vezette: Buczkó B. (Horváth G., Varga Gy.)

Hajdúnánási FK: László T.–Csatári D., Kiss A., Kondora K. (Cservák T.), Perényi R., Gyöngy T. (Tóth D.), Polgár G. (Rőth A.), Bencze D., Szilágyi Á., Kiss L., Zsuga Á.

Edző: Daróczi Péter

Hajdúhadházi FK: Nagy S.–Fekete I., Takács G., Kiss Zs., Horváth A. (Lakatos L.), Szép J. (Puskás Z.), Halder P., Hadházi D., Tóth V., Mihalik L., Rostás M.

Edző: Pintér István

Gól: Gyöngy T.

Jók: mindenki, illetve Csatári D., Kiss A., Szilágyi Á., László Tibor

Ifi: 5–0

Pintér István: Hiába vagyunk mezőnyfölényben, amíg nem tudunk gólt lőni, nem fogunk nyerni se.

Daróczi Péter: A mai nap pozitívuma, hogy nagy szerencsével itthon tudtuk tartani a három pontot.

További eredmények:

DASE–Monostorpályi SE 1–1 (0–1)

gól: Haraszti P. illetve Pataki E.

Hajdúszoboszlói SE–Hosszúpályi SE 6–1 (2–1)

gól: Gyügyei Z.(3), Kovács M.(2), Tóth L. illetve Nagy Zs.

Forrás: haon.hu

 

   
Képtalálat a következőre: „labdarúgás láb”

Szombati eredmények!

Ma délután öt mérkőzést rendezek meg, a megye I-es bajnokság 10. fordulójából.

Nagy meglepetéssel nem szolgált a szombat, az esélyesek hozták a kötelezőt, a forduló rangadóján pedig nem bírtak egymással az ellenfelek.

Eredmények:

Derecskei LSE - DVSC II  1-6  (1-3)

gól: Sólyom M. illetve Bárány D., Kuti K., Papp Á.(ög), Zsóri D.(3)

Hajdúböszörményi TE - Debreceni EAC  4-1  (2-1)

gól: Oláh N.(2), Barna B., Bereczki T. illetve Nagy K.

Sárrétudvari KSE - Nyíradony VVTK  1-1  (1-0)

gól: Bajnók I. illetve Furó Zs.

Berettyóújfalui SE - Bocskai SE Vámospércs  2-0  (1-0)

gól: Nagy I., Moga E.

Kabai Meteorit SE - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E  2-6  (1-2)

gól: Plókai G., Czidor R. illetve Kiss R., Szabó B.(3), Bacskai A., Erdős G.

 

   
Képtalálat a következőre: „gól képek”

Pontatlanul...

Az elmúlt hétvégével ellentétben, most minden korosztályunk pont nélkül maradt. A felnőtt és ifjúsági korú labdarúgóink mellett, az U-14 és az U-16 is vereséggel zárta le a hetet.

Eredményeink:

U-14:

Ez a párosítás volt az ami nem sok jóval kecsegtetett. A nagyon jó erőkből álló Józsa látogatott Nánásra és rossz vendégnek bizonyultak. A mérkőzés egyértelmű volt és nagy verest mértek ránk!

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Józsa SE  0-13  (0-5)

Csapatunk a vereség ellenére , az 5. helyet foglalja el a tabellán.

U-16:

A csapatok helyezései alapján itt mi számítottunk favoritnak, de a vendégek rácáfoltak az esélyekre és a 91. percben szerzett harmadik találatuknak köszönhetően, elvitték a három bajnoki pontot.

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Józsa SE  2-3  (2-1)

gólszerzők: Dobó Tamás Bendegúz, Nagy Zoltán

Sajnos itt át kellett adnunk az első helyet, a sorozatban ötödik győzelmét is behúzó Balmazújvárosi FC-nek.

U-19:

Fiataljainkra rangadó várt! A forduló előtt még egy ponttal kevesebbet gyűjtő hazai csapat élt lehetőségével és ha egy szoros meccsen is de győzelemnek örülhetett ellenünk. Vereségünkkel egy helyet rontottunk pozíciónkon, így a tabella 4. helyéről várjuk a folytatást.

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  3-2  (2-0)

gólszerzők: Gurbai Tamás, Lakatos Dániel

A folytatásban:

U-14:

2018.10.14.  9:00-tól

Hajdúböszörményi TE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

U-16:

2018.10.14.   11:00-tól

Hajdúböszörményi TE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

U-19:

2018.10.14.  12:00-tól

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hajdúhadházi FK

   
Kapcsolódó kép

Kis létszámmal, pont nélkül...

Főleg sérülések miatt voltak távol maradók, így nem volt meglepetés, hogy a tegnapi napon alig volt hadra fogható játékosunk.

A 11 kezdő mellett, egy mezőny és egy kapus csere állt rendelkezésére edzőnknek, akinek az első félidő végén egy újabb sérülés miatt ismét változtatnia kellett.

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Csak győzelmek!

Mint ahogy már említettük, ezen a hétvégén minden korosztályban a Bocskai SE Vámospércs csapataival küzdhettünk meg.

A két fiatalabb gárda idegenben, míg ifjúsági korú labdarúgóink, hazai környezetben gyűjthették be a nagyon fontos bajnoki pontokat.

Éltek  is a lehetőséggel csapataink, minden fronton győzelmek születtek!

U-14:

Bocskai SE Vámospércs - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  2-3  (1-2)

gól: Gönczi Levente, Dózsa Gergő Zoltán, Lovász Levente Attila

Fiataljaink, ennek a győzelemnek köszönhetően fentebb léphettek a tabellán és a következő mérkőzést a 4. pozícióból várhatják.

U-16:

Bocskai SE Vámospércs - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  1-2  (1-1)

gól: Keserü Bálint (2)

Csapatunk csak rosszabb gólaránya miatt áll a tabella 2. helyén.

U-19:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Bocskai SE Vámospércs  4-0  (1-0)

gólszerzők: Fülöp Áron, Bényei Olivér, Kutasi Szabolcs, Vass Ádám

Az U-16-hoz hasonlóan, itt is csak a rosszabb gólarányunk miatt állunk a tabella 2. helyén!

A folytatásban:

U-14:

2018.10.6.   9:00-tól

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Józsa SE

U-16:

2018.10.6.   11:00-tól

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Józsa SE

U-19:

2018.10.6.    12:00-tól

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

 

 

   
Kapcsolódó kép

Három nyeretlen...

Három győzelem nélkül megvívott találkozó után, a mai sikerünknek köszönhetően, három meccses győzelmi szériát tudhatunk magunk mögött.

A Derecske elleni vereség óta, fejet hajtott ellenünk a DEAC, a Nyíradony és most hétvégén a Vámospércs csapata is.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „football”

A 8. forduló következik!

A ránk váró hétvégén, már a 8. fordulót rendezik meg a megye I-es bajnokságban.

Több érdekes és kemény mérkőzés várható, de a forduló rangadója címet mindenképp a Hajdúböszörményi TE - DVSC II párosítás kapja meg. Ezen felül érdemes lesz kilátogatni az összecsapásokra Sárrétudvariban, Berettyóújfaluban és most játszák a Hosszúpályi - Monostorpályi örök rangadót is.

Szerintünk ilyen eredmények fognak születni:

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Utánpótlás eredményeink!

A 2018/2019-es bajnoki szezon kezdete óta, több hátráltató tényező miatt, nem közöltük utánpótlás csapataink eredményeit.

Most ezen hiányosságunkat pótoljuk!

U-14:

Ez a társaság az U-14 A csoportjába lett besorolva, több jó utánpótlás bázissal rendelkező csapat közé. Az eddig lejátszott 3 találkozóból 1 győzelmet és 2 vereséget mondhatunk magunkénak.

Eredményeink: Bővebben...

   

5. oldal / 96

Bajnoki mérkőzés

2019-04-21 16:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Hajdúsámson T.T.I.SZ.E

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 74 vendég böngészi