Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Képtalálat a következőre: „futsal”

Nem sikerült!

A Nagycserkesz ellen aratott idegenbeli győzelmünk után, nem sikerül az újabb pontszerzés a futsal bajnokságban.

Ezúttal a Hódos Imre Rendezvénycsarnokba voltunk hivatalosak, ahol a DSC-SI ellen gyarapíthattuk volna pontjaink számát.

A találkozó gyengén indult számunkra. A 10.perc végére már két gólos hátrányba voltunk. Ezek után a szépítő gólunk összejött, de a találatunkat  követő gólváltásból megint mi jöttünk ki vesztesen. Sajnos, ez 4:2-es hátrányt jelentett számunkra az első felvonás végén.

A folytatásban az újabb nánási gól még felcsillantotta a lehetőséget, azonban ebbéli reményünket az újabb hazai találat szertefoszlatta. A végén még kozmetikáztunk az eredményen. A 39. percben szerzett gólunknak köszönhetően a második félidőt megnyertük , csak ez pontszerzést nem vont maga után.

Eredmény:

DSC-SI - Flamingo KLC  5-4  (4-2)

gólok: Szabó Lajos Mátyás a 3.,9.,18. percben, Lengyel Kevin a 19 és Somogyi István a 35. percben  illetve  Polgár Gábor a 15.,22.,39.percben, Csatári Dávid a 18.percben

A folytatás ismét hazai mérkőzést hoz! Március 26-án, 20:30-tól, a Dream-Car Futsal Cigánd csapatát látjuk vendégül.

Bízunk a jobb folytatásban!

Hajrá Hajdúnánás!

 
Kapcsolódó kép

Csak öt meccs...

A téli időjárásnak köszönhetően, csak a szombati találkozók kerültek megrendezésre!

A vasárnap délutánra tervezett, Hajdúnánás- Hajdúsámson, Nyíradony - Hajdúböszörmény, Hosszúpályi - Hajdúhadház mérkőzések, egy későbbi időpontban kerülnek megrendezésre.

A szombati találkozók közül, több is meglepetés eredményt hozott. Ilyen volt a Derecske nagy arányú győzelme, valamint a Sárrétudvari hazai veresége.

Eredmények:

Kabai Meteorit SE - DASE  0-1  (0-1)

gól: Szalóczi Z.

Monostorpályi SE - DVSC II  0-2  (0-1)

gól: Nagy A., Zsóri D.

Derecskei LSE - Hajdúszoboszlói SE  5-1  (2-0)

gól: Sólyom M.(3), Mile M., Csizmadia Cs. illetve Pap L.

Sárrétudvari KSE - Hajdúdorog SE  1-3  (1-1)

gól: Kovács B. illetve Kovács A., Mondok D., Franczel P.

Berettyóújfalui SE - Téglási VSE  13-0  (6-0)

gól: Szitkó R., Békési D., Szabó G.(2), Moga E., Nagy B., Nagy I.(2), Jancsó A.(3), Tömöri P., Nagy R.

   

Híreink!

Sajnos nem sikerült az újabb pontszerzés, egy gólos vereséget szenvedett futsal csapatunk. Bővebben...

   
Kapcsolódó kép

Meg a tavaszi első...

A minden csapatrészben jobb futballt bemutató Hajdúnánás, megérdemelt győzelmet aratott, a gyenge napot kifogó Hosszúpályi otthonában.

Játékosaink, már a mérkőzés elejétől magukhoz ragadták a kezdeményezést és  folyamatos nyomás alatt tartották a hazaiakat. Fölényünk, a 26. percben érett góllá. Ekkor, Polgár Gábor révén jutottunk előnyhöz, melyet perceken belül még két találat követett. Előbb Zsuga Ádám (33.minutum),majd öt perc múlva,ismételten  gólfelelősünk, Polgár Gábor talált be a hazaiak kapujába. Csapatunk, a megnyugtató előny tudatában sem adta fel a támadás vezetés lehetőségét és a folytatásban is az eddig mutatott játékát  mutatta.

A második félidő is nánási találattal indult. Fodor János, idei második találatának köszönhetően, már négy gólosra duzzadt előnyünk. Ezek után is támadásban maradtunk, de helyzetkihasználásunk már nem volt olyan  hatékony mint a mérkőzés első 50 percében. Ha a különbséget nem is tudtuk növelni, de a fenn maradó idő arra mindenképp jó volt, hogy mindenki játéklehetőséghez tudott jutni.

Mindent összevetve: Két nehéz mérkőzés után, végre egy könnyebb találkozón, megérdemelten szereztük meg a fontos bajnoki pontokat.

Eredmény:

Hosszúpályi SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK 0-4  (0-3)

gólok: Polgár Gábor a 26. és 38. percben, Zsuga Ádám a 33. és Fodor János a 47. percben

Részletes jegyzőkönyv, edzői nyilatkozatok, később...

További eredmények:

Hajdúhadházi FK - Berettyóújfalui SE  0-4  (0-0)

gól: Szabó G., Sándor Sz.,Nagy S.,Csordás J.

 

Téglási VSE - Sárrétudvari KSE  0-8  (0-1)

gól: Hevesi F.(ög), Tóth N.(3), Gyáni R.(2), Kovács B., Balogh A.

 

Hajdúdorogi SE - Derecskei LSE  0-2  (0-1)

gól: Csizmadia Cs.(2)

 

Hajdúszoboszlói SE - Monostorpályi SE  2-2  (0-2)

gól: Kunkli B.,Szabó B. illetve Lakatos Zs., Nyilas Sz.

 

DVSC II - Kabai Meteorit SE  6-1  (1-1)

gól: Zsóri D., Nikitscher T.,Gálfi N. (2), Bíró P.,Mezei B., illetve Kovács M.

 

DASE - Nyíradony VVTK  1-2  (0-2)

gól: Papp N. illetve Gyügyei Z., Vasas T.

 

Hajdúböszörményi TE - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E  5-0  (1-0)

gól: Barna B.(3), Nagy M., Misák S.

 

 

   
Képtalálat a következőre: „futsal”

A Nagycserkesz ellen is....

Mint ahogy már említettük, futsal csapatunk számára, a tavasz hozta meg az igazi áttörést.

A Nagycserkesz elleni sikerrel, már túl szárnyalták játékosaink az ősszel látottakat, mind játékban, mind pontok számában, előrelépés történt. Elmondható, most már mindenképp helyünk van ebben a bajnokságban.

A hétfőn lejátszott bajnokin, hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Bár az igazság érdekében azt is meg kell említenünk, hogy a hazai egylet, csere nélkül játszotta le a találkozót. Azonban ez mit sem von le érdemünkből, hisz a  7. perc végére, három gólos előnyt tudtunk kialakítani. A hazaiak ezek után ébredtek, de erejükből csak a szépítésre tellett. A  pihenésre 4:2-es vezetéssel vonulhattunk, ez ekkor még megnyugtató előnynek tűnt számunkra.

A szünetben,talán túlságosan is megnyugodott csapatunk, mert a második félidő eleje, nem rólunk szólt. A cserkeszi gárdának nem csak az egyenlítés sikerült, de a 27.perc végére, már a vezetést magukhoz ragadták. Ekkor csapatunk is ritmust váltott és egy 3:0-ás periódusnak köszönhetően, ismét két góllal sikerült meglépni. Ezek után már nem tudott egyenlíteni a Nagycserkesz és ha a végére nehezen is , de megérdemelt győzelmet arattak játékosaink.

Eredmény:

Nagycserkesz SZ. SE - FLAMINGO KLC  6-7  (2-4)

gólok: Lakatos Péter, Szabó Dávid (3), Kovács Erik Dávid, Kósa Tamás illetve Polgár Gábor (3), Cservák Tibor (2), Kovács Gergő, Kiss Lajos

A bajnokságban történt egy kis változás. A Tarpa SC, nem vállalta a további folytatást, így 12-re csökkent a bajnokság létszáma.

 

     
Képtalálat a következőre: „hajdúnánás-Hajdúböszörmény futball”

Vereség, egy jó meccsen!

Az ellenfél edzője szerint, egy megyei szinten izgalmas és fordulatos mérkőzést játszott egymással, a Hajdúböszörmény és a Hajdúnánás.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „focis képek”

Eredményeink!

A hétvégén, elindult a megye I-es bajnokság tavaszi sorozata.

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Kezdésnek, egy pont!

Mint ahogy már jeleztük, első bajnoki mérkőzésünket, az időjárás viszontagságainak köszönhetően, Berettyóújfaluban játszottuk le.

A találkozó nem hozott magas színvonalat, melyet most a hideg, valamint az erős szél számlájára írhatunk. Ezen hátráltató tényezők ellenére, góllal indítottuk a mérkőzést. A második percben, egy szögletet sikerült gólra váltani. A beadás mindenkin átszállt, de Fodor János résen volt és a visszaívelt labdájára, Tornyai Viktor érkezett a lehető legjobb időben. A folytatásban a Berettyóújfalu gárdája dominált, de ez nem eredményezett komolyabb gólveszélyt kapunkra.  A mi játékunk sem volt gördülékeny, amit a szezon eleji formára, valamint az erős szembe szélre foghatunk.Szerencsére a hazaiak is idény eleji játékkal rukkoltak elő, lapos mérkőzés volt, komolyabb lehetőségek nélkül.

A második félidő sem hozott komolyabb változást. A Szitkó csapat volt meddő fölényben és a 66.  percben elért góljukig nem voltak veszélyesek kapunkra. Ekkor, sajnos lemaradtunk egy pontrúgásról és hibánkat kihasználta a hazai alakulat. Ezek után megpróbáltunk ritmust váltani és helyzeteket tudtunk kialakítani, de vagy pontatlanul céloztunk, vagy a hazai hálóőr állta útját lövésünknek. Így maradt a végére a döntetlen , mely a mérkőzés összességét tekintve reális eredménynek mondható.

Eredmény:

Berettyóújfalui SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  1-1  (0-1)

gólok: Csordás J. a 66. illetve Tornyai Viktor a 3. percben

Részletes jegyzőkönyv később!

A hétvége eredményei:

Hajdúhadházi FK - Derecskei LSE  1-3

Hosszúpályi SE - Sárrétudvari KSE  0-4

Téglási VSE - Monostorpályi SE  0-3

Hajdúdorog SE - Kabai Meteorit SE  2-3

Hajdúszoboszlói SE - Nyíradony VVTK  0-3

DVSC II - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.  5-2

DASE - Hajdúböszörményi TE  0-4

 

   
Kapcsolódó kép

Csak a 19...

A  kora nyárra tervezett NB III-as rájátszásnak  köszönhető az a tény, hogy a megye I-es bajnokságnak már február végén indulnia kell.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „futsal képek”

Polgár show, Gyulaházán!

Polgár Gábor góljainak és Perényi Roland találatának köszönhetően ,értékes győzelemnek örülhettünk Gyulaházán.

Pedig nem úgy indult az összecsapás, mint ahogy azt a végeredmény tükrözi.

Elég hamar hátrányba kerültünk és ez az 5. perc végére meg is duplázódott. Igaz a szépítő találatra sem sokat kellett várni, de ezek után ismét a hazai rohamok, gólok következtek. A 17. percben, már három találattal bizonyult jobbnak a Gyulaháza, de küzdeni akarásunknak köszönhetően innen is volt visszaút. Az egyenlítés nem sikerült ebben a játékrészben, de egy gólra fel tudtunk zárkózni. 4-3

A folytatás is hektikusra sikeredett. A 27. perc végére már a vezetést is át tudtuk venni, azonban elég volt egy kis rövidzárlat és újból a hazaiaknál volt az előny. A találkozó véghajrájába,  egy gólos hátránnyal érkeztünk és hiába voltak jó támadás vezetéseink, a várva-várt gól, csak nem akart megszületni. Már mindenki elkönyvelte a vereséget, de a 40. minutum meghozta a feltámadást. Az utolsó percben, Polgár Gábor kétszer is eredményes tudott lenni és ezzel nagyon fontos három ponthoz juttatta csapatunkat. A győzelem értékét növeli az a tény, hogy egy igazi 6 pontos rangadót tudtunk abszolválni.

Eredmény:

Gyulaháza KSE - Flamingo KLC  6-7  (4-3)

gólok: Tóth Dávid (4), Farkas Gergő (2) illetve  Perényi Roland, Polgár Gábor (6)

A folytatásban, hazai pályán fogadjuk, a tabella második helyé álló Mád FC gárdáját.

Reméljük, csapatunk ott is folytatja majd tavaszi jó szériáját!

 

   
Kapcsolódó kép

Az újak...

Az utolsó felkészülési mérkőzésünk után, melyet e DEAC NB III-as csapata ellen játszottunk, már a bajnoki rajt lebeg a szemünk előtt.

Bővebben...
   

5. oldal / 92