Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Kapcsolódó kép

Csak győzelmek!

Mint ahogy már említettük, ezen a hétvégén minden korosztályban a Bocskai SE Vámospércs csapataival küzdhettünk meg.

A két fiatalabb gárda idegenben, míg ifjúsági korú labdarúgóink, hazai környezetben gyűjthették be a nagyon fontos bajnoki pontokat.

Éltek  is a lehetőséggel csapataink, minden fronton győzelmek születtek!

U-14:

Bocskai SE Vámospércs - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  2-3  (1-2)

gól: Gönczi Levente, Dózsa Gergő Zoltán, Lovász Levente Attila

Fiataljaink, ennek a győzelemnek köszönhetően fentebb léphettek a tabellán és a következő mérkőzést a 4. pozícióból várhatják.

U-16:

Bocskai SE Vámospércs - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  1-2  (1-1)

gól: Keserü Bálint (2)

Csapatunk csak rosszabb gólaránya miatt áll a tabella 2. helyén.

U-19:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Bocskai SE Vámospércs  4-0  (1-0)

gólszerzők: Fülöp Áron, Bényei Olivér, Kutasi Szabolcs, Vass Ádám

Az U-16-hoz hasonlóan, itt is csak a rosszabb gólarányunk miatt állunk a tabella 2. helyén!

A folytatásban:

U-14:

2018.10.6.   9:00-tól

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Józsa SE

U-16:

2018.10.6.   11:00-tól

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Józsa SE

U-19:

2018.10.6.    12:00-tól

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

 

 

 
Kapcsolódó kép

Három nyeretlen...

Három győzelem nélkül megvívott találkozó után, a mai sikerünknek köszönhetően, három meccses győzelmi szériát tudhatunk magunk mögött.

A Derecske elleni vereség óta, fejet hajtott ellenünk a DEAC, a Nyíradony és most hétvégén a Vámospércs csapata is.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „football”

A 8. forduló következik!

A ránk váró hétvégén, már a 8. fordulót rendezik meg a megye I-es bajnokságban.

Több érdekes és kemény mérkőzés várható, de a forduló rangadója címet mindenképp a Hajdúböszörményi TE - DVSC II párosítás kapja meg. Ezen felül érdemes lesz kilátogatni az összecsapásokra Sárrétudvariban, Berettyóújfaluban és most játszák a Hosszúpályi - Monostorpályi örök rangadót is.

Szerintünk ilyen eredmények fognak születni:

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Utánpótlás eredményeink!

A 2018/2019-es bajnoki szezon kezdete óta, több hátráltató tényező miatt, nem közöltük utánpótlás csapataink eredményeit.

Most ezen hiányosságunkat pótoljuk!

U-14:

Ez a társaság az U-14 A csoportjába lett besorolva, több jó utánpótlás bázissal rendelkező csapat közé. Az eddig lejátszott 3 találkozóból 1 győzelmet és 2 vereséget mondhatunk magunkénak.

Eredményeink: Bővebben...

   
Képtalálat a következőre: „futball képelabdarugás képek”

Fordulatos meccsen!

Megyei szinten jó és fordulatos összecsapáson sikerült újabb három pontot begyűjtenie játékosainknak.

Az utóbbi hetek formáját látva, nehéz mérkőzés elé nézett csapatunk. Az elmúlt hétvégén egy nyögvenyelős sikert tudtunk elérni, ami rávilágított azokra a hibákra amit a látottak alapján sikerült kijavítani.

Sajnos ez a derbi is nehezen indult számunkra, hisz a 20. percben hátrányba kerültünk. Büntetőt érően sikerült csak megállítani a hazaiak játékosát és a megítélt 11-es lehetőségével éltek is Antal István tanítványai. Csapatunk azonban nem roppant meg ezek után sem, támadásvezetéseinkben benne voltak a lehetőségek. A 37. minutumban jött az egyenlítés! A hazaiak első góljához hasonlóan,mi is büntetőhöz jutottunk, melyet Polgár Gábor révén sikerült is kihasználni. A maradék percek gólt már nem hoztak, így egy élvezetes első félidő után, döntetlennel vonulhattunk az öltözőbe.

A folytatásban is támadásban maradt mindkét gárda, de az újabb találatnak ismét a hazaiak örülhettek. A 65. percben Szűcs Zoltán volt eredményes, csapatunk pedig megint futhatott az eredmény után. A helyzeteink meg voltak, de ezek kihasználatlanul maradtak egészen a 81. percig. Ekkor ügyeletes gólvágónk(Polgár Gábor) volt eredményes, majd  a 84 percben immár saját harmadik góljának köszönhetően, a vezetést is átvettük először a mérkőzésen. De ezzel nem volt vége a megpróbáltatásoknak! A 88. percben ismét büntetőhöz jutottak a vendéglátók.  Szerencsénkre az újabb tizi kihasználatlanul maradt(a kapufán csattant), így egy komoly játékerőt képviselő csapat otthonából, fontos pontokkal távoztunk.

Ez a győzelem lökést adhat a folytatásra! Jövő hét végén, hazai környezetben,hasonló jó játékkal kell előrukkolni.

Eredmény:

Nyíradony VVTK–Hajdúnánás FK 2–3 (1–1)

100 néző. Vezette: Jánvári T. (Lakatos G., Takács I.)

Nyíradony VVTK: Bákonyi N–Szűcs Z., Kerecsen J., Nagy A. (Gáll F.), Papp N., Nagy G. (Bara M.), Vasas T., Takács A., Erdős B., Kiss I., Gerghel E. (Furó Zs.)

Edző: Antal István

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Csatári D., Rőth A., Perényi R., Gyöngy T., Kondora K., Fodor J. (Félegyházi Z.), Bencze D. (Kiss L.), Kovács G. (Cservák T.), Polgár G.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Kerecsen J., Szűcs Z., illetve Polgár G. (3)

Jók: Kiss I., Kerecsen J., Vasas T., Szűcs Z., illetve Polgár G., László T., Csatári D., Kondora K.

Ifi: 1–3

Antal István: Balszerencsés vereséget szenvedtünk. Az első percben kapufát rúgtunk, majd a mérkőzés folyamán még egyet. Megszereztük a vezetést. Amire felkészültünk, abban voltunk a végén pontatlanok. A 89. percben pedig még tizenegyest is hibáztunk. Nyolcvan percig azt játszottuk, amit akartunk, az utolsó 10 percben dekoncenrálttá váltunk, és a végén ez lett az eredmény. Megjegyezném még, hogy a játékvezető mindkét csapat terhére elég sokat tévedett.

Daróczi Péter: A mai mérkőzésen a csapat megmutatta, hogy kell győztesen elhagyni a pályát. Egymásért küzdve, csúszva-mászva, csapatként funkcionáltunk. Olykor a szerencse is mellénk állt, de annak a csapatnak van szerencséje, aki tesz is érte! A kapusunk kiváló teljesítményének és Polgár Gabi mesterhármasának köszönhetően győztesen jöttünk haza Nyíradonyból. További sok sikert a Nyíradony együttesének!

A hétvége további eredményei:

DVSC II.–Monostorpályi SE 10–0 (5–0)

Bocskai SE Vámospércs–DASE 1–1 (1–0)

DEAC–Kabai Meteorit SE 3–3 (1–2)

Derecskei LSE–Berettyóújfalui SE 2–2 (0–1)

Hajdúhadházi FK–Hosszúpályi SE 9–1 (3–0)

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–Hajdúszoboszlói SE 0–5 (0–1)

Forrás:haon.hu

   

Végre sikerült!

Három nyeretlen mérkőzés után, újabb győzelemnek örülhetett a kilátogató hajdúnánási közönség.

A negatív szériáját megszakítani akaró csapatunk, idegesen kezdte a mérkőzést. Uraltuk a mezőnyt, de támadás vezetéseinkben mindig akadtak apróbb hibák. Sőt nem csak ezt vélték felfedezni a kívülállók, hanem azt az el nem hanyagolható tényt, hogy a nagy melegnek, vagy valami másnak köszönhetően, erőnléti téren is volt egy kis hiányosságunk. Ennek ellenére mezőnyfölényt tudtunk kialakítani, helyzeteket dolgoztunk ki, de ezek mind az enyészeté váltak. Kapussal szemben, centerezés után sem tudtunk eredményesek lenni, így bizonyossá vált, hogy ez nem lesz egyszerű összecsapás . A debreceni alakulat pedig játszotta az ilyenkor megszokott játékát, mely gyors kontrákat jelentett, melyhez megvoltak a területeik. Szerencsénkre ők sem tudtak eredményesek lenni, az első félidő végére maradt a döntetlen eredmény.

És ahogy lenni szokott, a második 45 perc is hasonló játékot hozott. A mezőnyfölényünket ismét ki tudtuk alakítani, azonban a kapu előtt elfogyott a tudomány, próbálkozásaink, helyzeteink egytől egyig  kimaradtak. A meccs színvonala is maradt az első félidő szintjén és nagyon úgy nézett ki, hogy az a csapat mely betalál az ellenfél kapujába, az a három pontot is a magáénak tudhatja majd. Szerencsénkre a 86. percben egy bal oldali beívelés után, Gyöngy Tamás volt a legjobb helyen és fejes góljának köszönhetően, három hét után újra győztesen hagyhattuk el a pályát.

Mindent összevetve, egy X-es meccsen ugyan több helyzetet alakítottunk és az utolsó percekben egy fejessel a magunk javára tudtuk fordítani az eredményt, de a jövő héten ránk váró rangadón, a most mutatott játék lehet hogy kevés lesz.

Eredmény:

Hajdúnánás FK–DEAC 1–0 (0–0)

100 néző. Vezette: Dobi Zs. (Gulyás S., Csiszár K.)

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á. (Rőth A.), Csatári D. (Gyöngy T.), Tornyai V., Perényi R., Cservák T. (Kovács G.), Kiss L. (Kondora K.), Fodor J., Bencze D. (Félegyházi Z.), Szilágyi Á., Polgár G.

Ezdő: Daróczi Péter

DEAC: Dudás D.–Szarka J. (Mizsák K.), Sós D., Ozsváth J. (Magyar A.), Nagy K., Barabás Z., Csák Zs., Tar G. (Jáger B.), Molnár M. (Párducz T.), Révai Z., Kincses D.

Edző: Katona László

Gól: Gyöngy T.

Jók: Gyöngy T., Fodor J. Bencze D. Kovács G., illetve Dudás D., Nagy K., Barabás Z., Sós D.

Ifi: 4-1

Daróczi Péter: Nehéz mérkőzésre számítottunk és ezt meg is kaptuk a szervezetten játszó DEAC-tól. Sok lehetőségünk volt és sok ziccert is dolgoztunk ki és amikor már mindenki eltemetett bennünket, akkor a végen Gyöngy Tomi találatával sikerült itthon tartani az 3 pontot.

Katona László: Bosszantó a 88. percben szögletből gólt kapni olyan meccsen, ahol minimum a döntetlent megérdemeltük volna. Ha pontozásra játszanánk a focit, azt gondolom, nyertük volna az első félidőt, de a meccs teljes egészét tekintve is jogos lett.

A hétvége további eredményei:

DASE–Nyíradony VVTK 0–3 (0–2)

Hajdúszoboszlói SE–Bocskai SE Vámospércs 9–2 (3–1)

Hosszúpályi SE–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 0–1 (0–0)

Sárrétudvari KSE–DVSC – II. 2–7 (2–3)

Berettyóújfalui SE–Hajdúböszörményi TE 0–3 (0–1)

Kabai Meteorit SE–Derecskei LSE 3–4 (1–1)

Monostorpályi SE–Hajdúhadházi FK 4–0 (1–0)   
Képtalálat a következőre: „focis láb labda”

Sorozatban a harmadik...

Újabb vereségünknek köszönhetően, immár három mérkőzéses nyeretlenségi szériát tudhatunk magunk mögött.

Mint ahogy említettük, a Hajdúböszörmény elleni mérkőzés után a csapat háza táján mindenkinek főtt a feje. Sorozatos sérülések, eltiltások és egyéb,irányú elfoglaltságok miatt még az is kérdéses volt, hogy ki tudunk-e állítani 11 játékost. Próbálkoztunk a találkozó elhalasztásával is , de ezen téren sem jártunk sikerrel. Így nem maradt más hátra, mint előre. Több ifjú titánnal a fedélzeten, szombat délután mégis csak belevágtunk a lehetetlenbe.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „foci”

Érdekes...

Minden tekintetben érdekes mérkőzést láthatott az, aki ma délután kilátogatott a Nagy Norbert Sportközpontba!

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Vereséggel folytattuk!

Nem sikerült az újabb bravúr, így Sárrétudvariban elszenvedtük a 2018/2019-es bajnokság első vereségét.

Bővebben...
   
Forráskép megtekintése

Ezt várjuk...

A ránk váró hétvégén, már a 3. forduló mérkőzéseit rendezik meg.

Szombat délután hat, míg vasárnap két összecsapás kerül megrendezésre. Két forduló elteltével már látható az, hogy kik tartozhatnak majd az élmezőnyhöz és mely csapatok azok , akik a bent maradást tűzték ki célnak.

Mi ezt várjuk ettől a hétvégétől:

Bővebben...
   
Forráskép megtekintése

Megérdemelt...

 

Vasárnap délután már a második forduló küzdelmei zajlottak le, a megye I. 2018/2019 szezonjából
Bővebben...

   

4. oldal / 94

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.02.18. 18:30 Újfehértó, Nagycserkeszi SZ. SE - Flamingo KLC

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 76 vendég böngészi